• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Zilele Clujului 2017 – Orașul se conectează!

Festivalul de suflet al clujenilor, care a devenit deja o tradiție în inima Transilvaniei și care dă viață orașului la fiecare sfârșit de mai, ajunge la cea de-a VII-a ediție! 🎉 🎉 🎉

Zilele Clujului deschide sezonul marilor festivaluri clujene, aducând împreună toate categoriile de vârstă prin diversitatea evenimentelor din program.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
“Orașul se conectează” – tema ediției 2017 a Zilelor Clujului
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

➰ Municipiul Cluj-Napoca reunește oameni talentați, cu idei inovatoare, proiecte îndraznețe și rezultate pe măsură. Acestea fiind doar câteva elemente care ne-au adus mai aproape unii de alții, dar și de Europa. Pornind de la această premisă, tema ediției 2017 este “Clujul se conectează / Connectig Cluj” – o cupolă care permite multă creativitate, descoperire, schimbare și îmbinare.

🔝 Pe parcursul celor 7 ani, festivalul a crescut armonios, reușind să atingă un public extrem de larg și același timp, un standard de calitate ce reflectă orașul căreia îi este dedicat – conectat, creativ, dinamic, multicultural.

👥 Elementul cheie al acestei evoluții a fost – și rămâne – implicarea comunității. An de an, din ce în ce mai multi clujeni, persoane de toate vârstele, ONG-uri, instituții și companii se alătură echipei Primariei și se implică în mod activ în crearea unui eveniment deosebit, al nostru.

📆 Ediția de anul acesta va avea loc în perioada 25 – 28 mai 2017.

👉 Vă invităm cu mare drag în acest an să fiți alături de noi pe parcursul celor 4 zile de “conectare”.
Sursa: facebook.com


Lasă un Comentariu