• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Un președinte al Rotary, expoziție personală la Turda

Rodica Pungea, preşedintele Clubului Rotary Aiud, a expus duminică, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru (FIT) Turda 2018, în cadrul unui eveniment organizat de Teatrul Aureliu Manea.

Membră a Uniunii Artiştilor Plastici, aceasta a oferit publicului turdean şi invitaţilor din cadrul FIT de la Turda o bucăţică din sufletul şi lumea ei. Expoziţia a reunit 36 de lucrări în vopsea acrilică.

Artista din Aiud propune publicului lucrări în care armonizează, dozează și îmbină elemente ce aparțin domeniului figurativ, floral şi peisajului, adunate sub titlul generic „Culoare și stil”.

Cele mai multe lucrări surprind misterul chipului feminin armonizat cu decoruri florale de o deosebită gingăşie şi inocenţă, dar pictoriţa rămâne o artistă a florilor pe care le interpretează în modul ei personal în cromatici şi ipostaze diferite de o frumuseţe seducătoare.

Aceasta a debutat artistic în 1983 şi a participat la numeroase expoziţii personale şi colective în ţară şi străinătate (Franţa, Maroc, Haiti, India, New York). Are în palmares mai multe premii: locul I pe judeţul Arad (1983), locul II la faza naţională (1984), distincţie Inter-Art (2002), Diplomă de excelenţă din partea Asociaţiei Art Trad Valea Frumoasei (2014).


Sursa: Ziua de Cluj

Lasă un Comentariu