• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Startul TIFF 2021, în 20 de locaţii simultan. Show al trupei Amadeus, performance "A riveder le stelle", filmul Dineu cu vecinii de sus

La aniversarea a 20 de ediții de TIFF, emoțiile Galei de deschidere vor fi resimțite în 20 de localități din țară, simultan. Festivalul ia startul vineri, 23 aprilie 2021, la Cluj-Napoca. La evenimentul de la Cluj va fi prezent şi Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

“De la ora 20:00, vă așteptăm în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Seara de gală va fi deschisă de un show al trupei Amadeus, urmat de performance-ul “A riveder le stelle” al companiei Corona Events”, transmite conducerea TIFF. 

De la ora 21:00, comedia spaniolă Dineu cu vecinii de sus/ The People Upstairs, regizată de Cesc Gay, deschide cea de-a 20-a ediție TIFF cu o poveste savuroasă în care două cupluri vecine explorează complexitatea relațiilor moderne. Julio și Ana sunt împreună de peste 15 ani, iar monotonia a reușit deja să se instaleze în relația lor. Ce i-ar putea ajuta să depășească această criză? Salva și Laura, un cuplu care i-a întâmpinat cu brațele deschise atunci când s-au mutat în bloc, dar care, fără să știe, a reușit să genereze conflicte și gelozii un etaj mai jos.

Spectatorii îi vor recunoaște în filmul nominalizat la cinci premii Goya pe Javier Cámara (Hable con ella, La mala educación, de Pedro Almodóvar, serialele The Young Pope și Narcos) și Belén Cuesta (La casa de papel, Parking, în regia lui Tudor Giurgiu), deveniți atât instigatori, cât și victime ale unui tsunami emoțional, provocat de o propunere neobișnuită.

La aniversarea a 20 de ediții de TIFF, emoțiile Galei de deschidere vor fi resimțite în 20 de localități din țară, simultan: Alba Iulia, Arad, Bistrița, Borșa, Brașov, Criț (jud. Brașov), Florești (jud. Cluj), Iași, Lugoj, Miercurea Ciuc, Morău (com. Cornești), Oradea, Salonta, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighet, Târgu Mureș și Toplița. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Sursa: Ziua de Cluj

Lasă un Comentariu