• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Sexy și talentată. Povestea absolventei Academiei de Muzică din Cluj care joacă în "Rocketman", filmul biografic despre Elton John

O tânără de 26 de ani absolventă a Academiei de Muzică Gheorghe Dima (AMGD) din Cluj joacă într-un film biografic despre viaţa starului Elton John.

 

Diana Alexandra Pocol s-a născut în oraşul Abrud (judeţul Alba) și este absolventă a Liceului de Arte Regina Maria Alba Iulia şi a AMGD Cluj-Napoca. Tânăra este acum actriţă la Londra și a reușit să ajungă deja pe marile ecrane.

Și nu oricum: Apare în filmul „Rocketman”, o producție Paramount, unde Diana joacă alături de actorii Taron Egerton, Bryce Dallas Howard şi Richard Madden. “Rocketman” este un film muzical biografic bazat pe viaţa muzicianului Elton John.

Este regizat de Dexter Fletcher, după un scenariu scris de Lee Hall şi intitulat dupa piesa lui Elton John din 1972, ”Rocket Man”, scrie alba24. Pelicula ilustrează evoluţia starului în industria muzicală, prezentând şi aspecte ale vieţii personale.

”Sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să lucrez cu astfel de oameni incredibil de talentaţi. A fost o experienţă uimitoare” descrie Diana Pocol perioada de filmări la “Rocketman”. Aceasta joacă rolul Mary, secretara lui Dick James, directorul casei de producţie cu care Elton John semnează primul său contract.

Filmul este o fantezie muzicală despre viaţa lui Elton John şi a avut premiera în SUA şi în România în 31 mai. În Marea Britanie premiera filmului a fost în 24 mai. În acest an ea o joacă pe Ava Gardner în anii tinereții, în filmul “Judy”. De asemenea, potrivit imdb.com, are o mulțime de proiecte în desfășurare. 


Sursa: Ziua de Cluj

Lasă un Comentariu