• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Se vând primele BILETE la UNTOLD! Festivalierii cer însă condiţii clare de participare şi lista artiştilor care vor urca pe scenă

De acum e oficial: UNTOLD 2021 se va ţine la Cluj-Napoca în perioada 9-12 septembrie 2021. Festivalierii vor să afle însă care sunt condiţiile clare de participare şi care este lista artiştilor care vor urca pe scena festivalului. 

“Doamne, cât am aşteptat acest moment! Joi, 10 iunie, poţi cumpăra unul din primele bilete din acest an!PS: nu uitaţi de căzari, în caz că v-aţi ieşit din mână, după pauza asta lungă”, a anunţat Edi Chereji pe pagina sa de Facebook. 

Autorităţile din oraş, prin vocea primarului, Emil Boc, vorbesc despre faptul că festivalul Untold, care va avea loc în 2021, într-o formă clasică sau specială, după un an de pauză, reprezintă întoarcerea la normalitate. 

Totuşi, pe pagina oficială de Facebook a UNTOLD oamenii au multe nelămuriri înainte de a se lansa în cumpărarea de bilete şi vor să ştie clar lista artiştilor care participă la festival:

“Păi poate înainte de a lua iar bani de la lume… ar fi fair play să anunţati un line up+ nişte condiţii clare de participare …. sau nu? Că poate te trezeşti după ce dai banu’ că vine Furdui Iancu şi tre’ să porţi mască şi mănuşi în festival + test şi vaccin”.

“Am bilet cumpărat din 2019, iar în 2020 din cauza pandemiei, am ales ediția din 2021. Acum am vrut să fac iar check in că cică nu mai e valabilă alegerea mea… și mi se cer 72 de lei pe bilet acum, în condițiile în care cică dacă faci check în până în 25 iunie e gratis? Ce să mai înțeleg?”

“Please, could you give us more information about any mesures? It will be necessary to be vaccinated or negative PCR test? Have Romanian Authorities give you any conditions to celebrate Untold?”

“Without an official list of artists, it’s a real gamble…”

“Doar vor bani pe bilete. Cine ştie cine vine. Dacă nu îmi place dc să îl cumpar biletul? Mai bn aştept.”

“Nici ei nu ştiu cine vine”, sunt câteva dintre comenttariile de sub anunţul Untold “Ești gata? Bilete puse în vânzare în curând!”  


Sursa: Ziua de Cluj

Lasă un Comentariu