• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Programul complet, biletele și abonamentele TIFF 2021 sunt disponibile online

Cea de-a 20-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania va avea loc în perioada 23 iulie – 1 august 2021 la Cluj-Napoca. Juriul Competiției Oficiale formează din regizor Guillermo Arriaga, producător Katriel Schory, actor Scott Coffey și actriță Maria Popistașu.

Intră pe tiff.eventbook.ro și creează-ți programul personalizat de proiecții, concerte și cine-concerte, evenimente speciale și întâlniri cu invitații ediției! Ai peste 350 de evenimente din care să alegi pentru o vacanță memorabilă la TIFF 2021. Pe numărate! Între 23 iulie și 1 august, la Cluj-Napoca, aniversăm 20 de ani de #împreunăprinfilm, în 16 locații indoor și outdoor. Iar tu ești invitatul nostru de onoare.

Dacă lista de filme pe care n-ai vrea să le ratezi se mărește, poate ar trebui să iei în considerare abonamentele TIFF 2021. Cardurile în ediție limitată îți asigură accesul la 10, 25 sau 30 de proiecții și vin cu un cadou de care să te bucuri și după festival: reduceri consistente la abonamentele TIFF Unlimited (unlimited.tiff.ro), platforma de video streaming cu filme alternative, premiate, disponibilă în România.

Cine-concert: MÚM plays Menschen am Sonntag (Islanda)

Sâmbătă, 24 iulie, ora 21:45, Castelul Bánffy Bonțida Islandezii de la MÚM vin la TIFF 2021 și vor acompania live, pe ritmuri electronice și indie-pop, o capodoperă rară a cinematografiei germane: Oameni duminica (Menschen am Sonntag, 1930). La granița dintre documentar și ficțiune, filmul urmărește un grup de locuitori ai Berlinului, bucurându-se de o zi de vară, în perioada interbelică.  Cumpără bilete

Cine-concertul MÚM va înlocui evenimentul Ura/La Haine by Asian Dub Foundation, care era programat la aceeași dată, oră și locație. Din cauza unor probleme ce țin de deplasarea trupei Asian Dub Foundation din Marea Britanie în România şi retur, acesta a fost ANULAT. 

Biletele achiziționate pentru Ura/ La Haine își păstrează valabilitatea. Cei care nu vor să participe la cine-concertul MÚM, pot contacta office@eventbook.ro pentru returnarea contravalorii biletelor achiziționate sau pot solicita 3 vouchere TIFF.

Cine-concertele ediției:

Celebrăm 20 de ediții de TIFF cu o selecție de peste 170 de filme variate, puternice, surprinzătoare. Dacă nu știi cum să navighezi printre titluri, un început bun ar fi să vezi secțiunile noastre tradiționale și să bifezi ce nu poți rata:


Sursa: Ziua de Cluj

Lasă un Comentariu