• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Primăria așteaptă propuneri pentru Zilele Clujului. Tema este: “Oraşul Trăieşte”

Cea de-a VI-a ediţia a Zilelor Clujului va avea loc în perioada 19-22 mai 2016. Primăria anunță că așteaptă propuneri pentru planificarea și organizarea sărbătorii orașului.

Festivalul a început în anul 2011 ca o dorinţă de sărbătoare a oraşului, a locuitorilor şi ca o ocazie de a fi descoperit de trecători şi turişti, spun reprezentanții Primăriei. De-a lungul celor 6 ani, treptat, “Zilele Clujului” a devenit un festival tot mai dinamic, diversificat, interactiv şi mai ales aşteptat de clujeni.

“Această dezvoltare continuă se datorează în cea mai mare parte implicării comunităţii locale. Fie că au fost parteneri, coorganizatori sau participanţi, clujenii s-au  bucurat alături de municipalitate și s-au implicat în toate activităţile desfăşurate creând un sentiment de apartenenţă şi efervescenţă. Datorită evenimentelor tot mai multe şi diversificate, a dezvoltării mediului de afaceri şi mai ales datorită implicării comunităţii clujene, oraşul creşte, cunoaşte, se dezvoltă, se bucură, explorează,  TRĂIEŞTE. <<Oraşul trăieşte>> este aşadar tema acestui an. Ne dorim ca şi în această ediţie să demonstrăm că suntem o comunitate activă, creativă şi unită”, arată reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Astfel, clujenii sunt invitați să contribuie la succesul Zilelor Clujului și să se implice activ în planificarea şi organizarea acestora.

Propunerile pentru activităţi se pot face până în data de 15 aprilie 2016, la adresele de email: zileleclujului@gmail.com, pe pagina de facebook www.facebook.com/ZileleClujlui sau la Centrul de Informare pentru Cetățeni (Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca), str. Moţilor nr. 7.

 

Sursa: citynews.ro


Lasă un Comentariu