• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Picnic cu filme, în parc: caravana NexT vine la Cluj în 8 și 9 august

Vă era dor de filme în aer liber? Luna viitoare aveți două zile în care puteți să vedeți scurtmetraje în parc, pe mal de lac și lângă mall, cu filme din caravana NexT.

Caravana Filmelor NexT ajunge în 10 orașe din țară în perioada 30 iulie – 23 august și aduce cele mai noi și premiate scurtmetraje de la Festivalul Internațional de Film NexT.

La Cluj, caravana ajunge pentru a doua oară și se oprește în Iulius Parc, unde timp de două seri, pe 8 și 9 august, spectatorii își pot întinde păturile pe iarbă verde pentru cinema în aer liber, precizează organizatorii. “Luni, 8 august, este seara NexT Out in Space, o experiență audiovizuală și o călătorie în alt timp și spațiu care demonstrează că un film SF nu trebuie să fie lung ca să fie captivant. Marți, 9 august, cele cinci scurtmetraje de ficţiune nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film și câștigătorul Premiului Oscar în 2016 sunt proiectate la NexT Oscars Night”, menționează reprezentanții Societății culturale NexT, responsabilii de proiect.

Sursa:actualdecluj.ro


Lasă un Comentariu