• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Peste 140.000 de gurmanzi la Street Food Festival Cluj

Peste 140.000 de gurmanzi au invadat Aleea Stadionului din Cluj-Napoca pe parcursul celor 4 zile de Street Food Festival.

Cei peste 60 de chefi prezenți la festival, împreună cu Chef Foa, s-au înscris în cursa gusturilor și au demonstrat că își merită pe deplin titulatura de maeștri în bucătăria stradală. Nu au lipsit nici deserturile colorate și delicioase sau băuturile răcoritoare pe care oamenii le-au savurate pe nerăsuflate.

“S-a gătit la foc continuu timp de 4 zile, iar rezultatele au fost peste așteptări. Rețeta noastră de festival nu se pliază nicăieri mai bine ca acasă, la Cluj-Napoca. Câțiva stropi de ploaie nu ne-au speriat și din fericire nu i-au speriat nici pe gurmanzi, care nu au refuzat invitația noastră la relaxare în compania unei mâncări bune, a unui chef renumit sau, de ce nu, a unei băuturi alese. Mulțumim Clujule pentru că ne ajuți să creștem de la an la an și ne provoci să ne ducem ideile mai departe. Cu această ocazie vreau neapărat să le mulțumesc sponsorilor și partenerilor instituționali pentru tot ajutorul pe care ni l-au acordat și abia așteptăm să ne vedem anul ce vine” , a declarat Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

Bucătăria festivalului nu a însemnat doar mâncare, muzică bună, filme la cinema și relaxare, ci și o componentă umanitară. Publicul s-a putut implica în campania Share a Meal, prin intermediul căreia peste 70 de porții de mâncare donate de participanții la festival au fost duse la casele de copii sau la adăposturile pentru oamenii nevoiași.

Street Food Festival nu se oprește aici, urmează alte 5 orașe în care mâncarea stradală va pune gusturile gurmanzilor la încercare.


Sursa: Ziua de Cluj

Lasă un Comentariu