• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Jazz in the Park I 26 iunie-2 iulie 2017

Te invităm la Jazz in the Park, unul dintre cele mai prietenoase festivaluri din România. Scopul nostru este să resemnificăm spațiul public folosind ca instrument muzica și cultura. Instalăm hamace, zone de relaxare și jocuri, iar noi ne bucurăm cu toții de muzică bună, spații publice și de activități diverse.

Ne pregătim pentru ediția a 5-a și ne bucurăm că în cei patru ani de existență festivalul și-a format o rețea de fani și o comunitate care participă la eveniment atât pentru atmosferă, cât și pentru muzică, activități și pentru a experimenta și a se relaxa împreună cu prietenii în aer liber.

Festivalul se desfășoară în spații publice din Cluj-Napoca: Parcul Central și malul Someșului, dar și în alte locuri care pot
fi readuse la viață cu ajutorul artei și a muzicii.

Revenim cu detalii în curând. http://www.jazzinthepark.ro/
———————————————————————————————-
Jazz in the Park is one of the friendliest music festivals in Romania. Our goal is to give new meaning to forgotten or less used public spaces, using music in order to attract the audience.

The festival is organized in public spaces in Cluj-Napoca: the
Central Park and the Someș River bank and also in other locations that can be brought back to life through arts and music. The access to the festival is free, because we want to allow all those who have an interest in good music to enjoy it.
Sursa:facebook.com/events


Lasă un Comentariu