• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Festival de delicatese lângă Cluj Arena

Quesadilla proaspăt preparată, burgeri suculenți, mâncare asiatică, pizza napoletană sau deserturi aromate sunt bunătățile cu care vor fi așteptați clujenii în acest weekend pe Aleea Stadionului.

După șase ediții de succes, în 2018 Street Food Festival parchează bucătăriile mobile acasă, la Cluj-Napoca. În perioada 5-8 iulie, un număr record de comercianți vor delecta gurmanzii cu preparate alese și îi vor invita să se relaxeze în compania unor activități de divertisment.

Publicul se va delecta cu cinema outdoor, concerte live, zonă cu activități dedicate celor mici și un cooking spot unde vor putea învăța secrete din domeniu de la bucătari cunoscuți pe plan local și național.

“Am muncit foarte mult pentru ca acest eveniment să fie pe gustul tuturor și sperăm ca toți gurmanzii care ne vor vizita să savureze din plin de rețeta relaxării noastre. Este un concept care a crescut frumos și putem spune că odată cu el s-au dezvoltat numeroase business-uri și oportunități de afaceri”, spune directorul festivalului, Constantin Covaliu.

Share a Meal va fi o campanie prin intermediul căreia oamenii vor putea dona porții de mâncare. Ele vor fi duse mai departe la adăposturile pentru oameni nevoiași și la centrele pentru copii. Din dorința de a proteja mediul înconjurător și de a combate fenomenul de risipă alimentară s-au amenajat locații speciale de depozitare selectivă a deșeurilor, a gunoiului menajer și a uleiului folosit.

 

 


Sursa: Ziua de Cluj

Lasă un Comentariu