• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Distracţie nouă la Cluj: Jocurile olimpice de vară Feleacul Summer Games

Sâmbătă încep la Cluj Jocurile Olimpice de Vară, Feleacu Summer Games,  organizate la Fun Park Cluj. Vă așteaptă muzică, party până dimineața pe un rooftop al orașului, în Feleacu, cu o panoramă a întregului oraș, distracție, premii, drinking games, tobogan de apă și nu numai.

“Sâmbătă, 25 iunie începând cu ora 14.00, dăm drumul la distracție maximă în Fun Park Cluj la prima Olimpiadă de vară: Feleacu Summer Games. Șase probe vă vor testa abilităţile în lupta pentru a deveni rege pe dealul Feleacului la „Feleacu Summer Games”, scrie Vocea Transilvaniei.

Premiul I este de 1.000 de lei, dar nici locurile II și III nu lasă de dorit: invitații la MOX (Music Outdoor eXperience) și vouchere la Fun Park Cluj. Muzica bună va acompania evenimentul și îl va transforma într-un party deasupra orașului de la 14:00 până în zorii zilei alături de Ugly Astronaut, Vlad Bretan, Alex One, S-t-phan, SKNYGUY, Ciakar, Preax și mulți alții. Intrarea la party este liberă”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Înscrierile la olimpiadă se fac fie pe mail: office@musicoutdoorexperience.ro, fie la fața locului în ziua evenimentului până la ora 15:00. Taxa de înscriere este de 50 de lei/echipă. O echipă va fi alcătuită

din trei persoane, băieți, fete, fete și băieți.

Probele la Olimpiadă sunt după cum urmează:

BeerBob – Proba de Prudență
1 membru al echipei (ales pe sprânceană de echipa sa) va avea de traversat secţiunea Tubing din Fun-Park Cluj, sau în alte cuvinte proba BeerBob, purtând în mână torţa olimpică.Punctajul acestei probe se acordă în funcţie de canitatea de bere din pahar, măsurată după parcurgerea traseului. Este interzisă acoperirea gurii paharului, precum şi stocarea temporară a berii pe parcursul probei. În cazul acestei abateri echipa va fi penalizată cu 5 puncte. Proba se încheie după măsurarea cantităţii de bere din pahar,de către arbitrii oficiali, la finele traseului de tubing.

Halbere – Proba de Anduranţă
La această probă, echipele se vor duela într-o luptă de rezistenţă, prin care îşi vor dovedi integritatea şi dedicarea faţă de cauza lor. Un reprezentat al echipei va avea de ţinut în fiecare mână câte o halberă, astfel încât să formeze un unghi de 90° între mâna şi trupul său. Acesta va trebui să-i dovedească pe ceilalţi concurenţi ţinând halberele în mâinile sale, neajutat, cât mai mult timp. Primeşte punctaj maxim concurentul ce rezistă cel mai mult timp cu halberele în mână. Proba va fi cronometrată de arbitrii oficiali.

Coloana infinitului
La această probă echipele îşi vor dovedi talenul artistic, unde vor avea de construit „cea mai infinită coloana a infinitului”. Concurenţii vor trebui să se urce pe o ladă de bere. Aceştia vor primi încă o ladă, pe care vor trebui să o poziţioneze deasupra primei lăzi, fără ca aceştia să se coboare de pe prima ladă. Procesul continuă până ce se va ajunge la maxim 10 lăzi de bere, iar concurentul se află în vârful priamidei. Pentru această probă casca este obligatorie (va fi oferită de organizatori). Pentru siguranţă, toţi concurenţii de la acestă probă vor fi înhămaţi la peretele de escaladă al Fun Park-ului.

Butoiul zburător
La această probă concurenţii vor avea de aruncat un butoi gol de bere la o distanţă cât mai mare, în lungime. Punctajul se va oferi direct proporţional cu distanţa la care se aruncă butoiul. Concurenţii vor putea folosi ce metodă consideră mai uşoară. Este recomandat să să aruncaţi cu spatele.

Ştafeta olimpică (Biatlon)
Nicio olimpiadă nu este completă fără o ştafetă olimpică. Aici vă puteţi consolida poziţia căştigând cele mai multe puncte. Concurenţii vor avea de parcurs traseul olimpic purtând cu mândrie în mână torţa olimpică. Aceştia vor avea de ţopăit, dintr-un sac de rafie la partea de obstacole şi vor avea grijă să nu verse din ‘focul” torţei olimpice.

La sfârşitul cursei de obstacole, puterea de concentrare le va fi testată la un TIR paintball. 5 Halbe de bere vor trebui lovite. Punctajul se acordă în funcţie de timp, primul care va ajunge la proba TIR paintball va primi punctaj maxim. La acest punctaj se mai adaugă punctajul bonus, ce se va obţine nimerind cele 5 Halbe de bere şi având cea mai plină torţă olimpică. Este interzisă acoperirea gurii paharului, precum şi stocarea temporară a berii pe parcursul probei. În cazul acestei abateri echipa va fi penalizată cu 5 puncte.
La oricare dintre probele de mai sus are voie să participe un singur membru de echipă.

The Legendary BeerPong
Regulileaacestei probe vor fi explicate la începutul fiecărei partide. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook Fun Park Cluj.

Sursa: clujmedia.ro


Lasă un Comentariu