• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Conacul Goga, accesibil turiștilor, de miercuri

Muzeul Memorial Octavian Goga Ciucea, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean (CJ) Cluj, se va redeschide pentru public începând de miercuri, 20 mai, cu respectarea condițiilor stării de alertă.

În prima etapă vor fi repuse în circuitul de vizitare aproape toate încăperile, cu excepția Casei Albe. Programul temporar de vizitare va fi de marți până duminică, inclusiv, în intervalul orar 10:00-17:00, cu o pauză de 60 de minute pentru efectuarea dezinfecţiei şi a aerisirii spaţiilor expoziţionale, zilnic, între orele 13:00 și 14:00.

“În perioada 18-19 mai, pentru asigurarea condiţiilor de siguranţă deplină a vizitelor, se va efectua instruirea temeinică a personalului şi pregătirea corespunzătoare a spaţiilor deschise pentru accesul publicului vizitator.

Din ziua reluării activității cu publicul, respectiv 20 mai, fiecare vizitator va avea asupra sa și va purta în mod obligatoriu, pe toată durata prezenței în muzeu, o mască de protecție (medicală / nonmedicală) proprie, care va acoperi atât gura, cât și nasul.

Accesul în muzeu se va efectua conform fluxului de vizitare stabilit, urmând a fi asigurată o distanță de minimum 2 m între oricare două persoane, dar fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului” a transmis conducerea CJ Cluj.


Sursa: Ziua de Cluj

Lasă un Comentariu