• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Cand se redeschide Parcul Balnear TOROC! Cum va arata AQUA Parcul exterior

Sezonul estival 2016 se apropie cu pasi repezi, iar odata cu venirea anotimpului cald, si partea exterioara a Parcul Balnear Toroc va fi pregatita sa isi primeasca turistii.

Cu toate ca Torocul inca este in santier, avand in vedere lucrarile care se executa la construirea unui mini Aqua Parc cu tobogane si piscine mult mai mari, pentru ca dejenii si nu numai sa poata profita de zilele toride din luna iunie, Parcul Balnear va fi deschis partial. Astfel, sambata, 11 iunie, se va deschide oficial accesul turistilor la lacul sarat si plajele din jurul acestora, urmand ca de la inceputul lunii iulie sa fie deschis in totalitate, inclusiv noile piscine si tobogane. Pana cand lucrarile vor fi finalizate, zona santierului va fi izolata de restul bazei de agrement prin garduri de protectie, a declarat pentru Dejeanul.ro primarul Costan Morar.

Din luna iulie, dejenii se vor putea bucura de un nou bazin pentru adulti cu o suprafata de 700 de metri patrati, un bazin cu apa sarata cu o suprafata de 113 mp, un alt bazin pentru copii in suprafata de 96 de metri patrati si 3 tobogane care vor cobori de pe versantul dealului aflat langa Parcul Balnear. Lucrarile care costa aproximativ 1 milion de euro au demarat in 2015, iar la inceputul lunii iulie vor fi finalizate.

Preturile biletelor de intrare raman la nivelul celor de anul trecut.

Sursa: dejeanul.ro


1 Comentariu

Lasă un Comentariu