• Căutare generală
 • Companii
 • Evenimente
 • Bloguri

Despre Cluj.ro

Cluj.ro îți oferă cea mai ușoară cale de a-ți prezenta afacerea pe Internet. În plus nu e nevoie să ai cunoștințe de programare și cel mai important, nu te costă nimic.

Dacă ești deja prezent în mediul online, pagina ta de pe Cluj.ro îți poate aduce clienți noi și te ajută la optimizarea pentru motoarele de căutare.

Ce trebuie să fac?

Pentru a obține adresa ta: Cluj.ro/biz/compania-ta, trebuie doar să te înregistrezi pe Cluj.ro și să completezi un formular cu datele companiei. Tu decizi câte și ce informații introduci.

Pagină web gratuită

pic_companyCe pot avea pe pagină?

 • conținut text (titlu, descriere)
 • câmpuri predefinite
 • câmpuri personalizate – util pentru informații la care noi nu ne-am gândit
 • date de contact: adresă, hartă, telefon, web, email, social media, orar
 • link spre site
 • logo
 • portofoliu
 • galerie imagini
 • formular de contact
 • secțiune personalizată
 • secțiune evenimente – află mai multe despre evenimente
 • secțiune blog – află mai multe despre blog
 • o companie poate fi adăugată în 3 categorii

Sunt anumite informații obligatorii?

Da. Titlul, adresa și categoria.

Pot adăuga mai multe companii din același cont?

Da. Poți adăuga oricâte companii, evenimente și articole.

Ce ar mai trebui să știu?

Listările sunt aprobate de către administratorii Cluj.ro. Ne rezervăm dreptul de a nu aproba și de a suspenda/șterge listări, fără obligații sau justificări.

Compania trebuie să aibă adresa în județul Cluj.

Evenimente

Odată ce te-ai înregistrat pe site, poți adăuga și evenimente. De asemenea, nu te costă nimic și tot ce trebuie să faci e să completezi titlul, data, locația și categoria evenimentului. Toate evenimentele vor fi afișate pe pagina cluj.ro/evenimente și va avea și o pagină proprie Cluj.ro/eveniment/evenimentul-tau.

Ce sunt evenimentele recurente?

Pe lângă evenimente ‘simple’, care se desfășoară doar într-o anumită zi, pe Cluj.ro poți adăuga și evenimentele recurente. Acestea sunt evenimente care se repetă la anumite intervale de timp (săptămânal, lunar, etc.). Practic un eveniment recurent e format din mai multe evenimente simple care au exact aceleași informații, mai puțin data desfășurării.

Pot adăuga mai multe evenimente din același cont?

Da. Poți adăuga oricâte companii, evenimente și articole.

pic_eventPot adăuga locații?

Da. Dacă locația unde urmează să se desfășoare evenimentul nu există deja pe site

poți adăuga o locație nouă în momentul în care adaugi evenimentul.

Cum aflu dacă locația există deja pe site?

Fie pe pagina cluj.ro/locatii-evenimente fie la completarea câmpului “Nume locație” din momentul adăugării evenimentului: după tastarea primelor litere ale locației dorite, se va afișa un meniu cu locații ale căror nume corespunde literelor introduse. Dacă locația dorită nu se regăsește în rezultate, puteți adăuga locația.

Pot lega evenimentele mele de compania mea?

Da. Există la companii secțiunea “evenimente” care se poate activa. Aici se pot afișa în urma selecției evenimentele deja publicate în prealabil.

Ce ar mai trebui să știu?

Evenimentele sunt aprobate de către administratorii Cluj.ro. Ne rezervăm dreptul de a nu aproba și de a suspenda/șterge evenimente, fără obligații sau justificări.

Evenimentele trebuie să se desfășoare în locații din județul Cluj.

Articole pe blog

În secțiunea Blog de pe Cluj.ro poți publica opinii personale, știri sau recomandări relevante pentru județul nostru.

Articolele sunt aprobate de către administratorii Cluj.ro. Ne rezervăm dreptul de a nu aproba și de a suspenda/șterge articole, fără obligații sau justificări.

Pot lega articolele mele de compania mea?

Da. Există la companii secțiunea “blog” care se poate activa. Aici se pot afișa în urma selecției articolele deja publicate în prealabil.

Profilul Meu

pic_profile

Pentru înregistrare ai nevoie de o adresă de email. Prenumele și numele de familie sunt obligatorii, dar din numele de familie va fi afișată doar prima literă.

Dacă postările tale prezintă interes, Cluj.ro le oferă utilizatorilor posibilitatea să te urmărească (“Follow”) în mod similar Twitter sau Facebook, astfel încât aceștia vor afla imediat ce tu publici o companie, un eveniment sau un articol nou.