• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Blog / Știri

0
Bilanț Untold 2020. Sute de mii de oameni au urmărit festivalul virtual pe internet și la TV

Show-urile transmise pe canalul de youtube al festivalului în zilele dedicate Untold 2020, dar și emisiunea Sparks of Magic transmisă duminică, 2 august, după miezul nopții la PRO TV, au  fost urmărite de sute de mii de oameni, potrivit organizatorilor.

Citește
0
Încă 2.8 milioane lei pentru distracţia clujenilor în 2020. Ce evenimente culturale primesc bani nerambursabili

Consilierii locali au aprobat noi finanţări nerambursabile pentru cultură în valoare de  2.8 milioane de lei, iar sumele cele mai mari merg către: 

Citește
0
Filmele primei zile de TIFF. Programul de sâmbătă, 1 august

Festivalul Internațional de Film Transilvania a început vineri seară în condiții de siguranță și distanțare socială, iar până în 9 august propune mai multe proiecții în aer liber. 

Citește
0
Cei 10 actori selectați în programul 10 pentru FILM

Aplaudați pe scenele teatrelor din întreaga țară, 10 actori talentați, care nu au avut încă șansa de a se afirma în lumea filmului, vor ajunge față în față cu profesioniștii din domeniul cinematografiei, la cea de-a

Citește
0
Hituri din selecția TIFF 2020, disponibile pe TIFF Unlimited

Câteva dintre cele mai așteptate filme din programul TIFF 2020 vor putea fi urmărite online, de pe întreg teritoriul țării, pe TIFF Unlimited (unlimited.tiff.ro), platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film

Citește
0
Actrița Maria Ploae primește Premiul de Excelență TIFF

Actrița Maria Ploae va fi va fi distinsă cu Premiul de Excelență TIFF la gala de închidere a celei de-a 19-a ediții a festivalului, care va fi organizată pentru prima dată în aer liber, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Citește
0
UNTOLD 2020 se va ține pe Youtube. Mesajul organizatorilor pentru fanii care vor să fie alături de artiștii favoriți în 1 august

Organizatorii unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, vin cu surprize pentru fanii festivalului pentru cele patru zile în care sute de mii de oameni ar fi trebuit să invadeze Cluj-Napoca în această vară. Este e

Citește
0
Expoziție Fellini, EducaTIFF, concerte și teatru la Muzeul de Artă

Muzeul de Artă din Cluj-Napoca devine unul dintre cele mai animate spații ale TIFF, la cea de 19-a ediție (31 iulie – 9 august).

Citește
0
Octavian Hoandră a publicat un Jurnal de pandemie

Sociologul clujean Vasile Dâncu a scris un text despre cea mai recentă carte scriitorului și publicistului Octavian Hoandră, "Jurnal de pandemie".

Citește
0
Noul film al regizorului Cristi Puiu, "Malmkrog", în avanpremieră la TIFF

Noua producţie a regizorului Cristi Puiu – "Malmkrog" – va fi proiectată în avanpremieră la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), pe 7 august.

Citește