• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Blog / Știri

0
2020 vine cu program permanent la cel mai vechi cinema din România. Best of 2019, Family Time sau Super Film Festival la Arta Cluj

În februarie la Cinema Arta continuăm programul de filme inițiat în noiembrie anul trecut și introduce noi serii și programe curatoriate, care conturează direcțiile viitoare ale cinematografului.

Citește
0
Filmul despre tragedia din clubul bucureștean ”Colectiv” are avanpremiera la Cluj

„colectiv” spune povestea primului an de după incendiul din clubul cu același nume și urmărește cu egal interes autorități și jurnaliști, într-o interacțiune permanentă de căutare și expunere a adevărului.

Citește
0
Actorul clujean Dorel Vișan, aniversat la Cinema Florin Piersic

Centenarul Filmului Românesc continuă și în 2020, prin evenimente dedicate valorilor cinematografiei românești.

Citește
0
La moment de răscruce, Fabrica de Pensule primește premiul pentru rezistență în cultură

După 10 ani de activitate, Fabrica de Pensule, centru independent de artă contemporană, câștigă Premiul pentru Rezistență în Cultură la Gala Premiilor Administrației Fondului Cultural Național 2019.

Citește
0
Muzeele din Cluj au atras zeci de mii de vizitatori, în 2019

Muzeele ce funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj anunță cifre record, în continuă creștere, în ceea ce privește numărul de vizitatori din anul recent încheiat.

Citește
0
Oscar 2020. Lista completă a nominalizărilor

"Ford vs. Ferrari", "The Irishman", "Jojo Rabbit", "Little Woman", "Marriage story", "1917", "Once upon a time… in Hollywood", "Joker", "Parasite" sunt cele nouă filme nominalizate la premiul Oscar pentru cel mai bun film. 

Citește
0
Ioan-Aurel Pop, demisie din fruntea Consiliului de Atestare a Diplomelor, după scandalul plagiatului lui Florin Iordache

Preşedintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, a anunţat că se va retrage de la conducerea Consiliului de Atestare a Diplomelor, după ce instituţia a dat un verdict de neplagiat în cazul lui Florin Iordache.

Citește
0
Veta Biriș și Aurel Tămaș, în concert la Cluj

Ansamblul folcloric Dor Transilvan al Companiei de Transport Public va organiza duminică un spectacol festiv de Anul Nou.

Citește
0
Top IMDb 2019. Care este cel mai bun film al anului

Filmul care s-a situat pe primul loc în topul celor mai bune pelicule ale anului 2019, realizat de platforma online Internet Movie Database (IMDb), a avut un succes de box office de 1 miliard de dolari.

Citește
0
Două săptămâni cu teatru în autobuz

Cei care vor călători cu autobuze ale Companiei de Transport Public din Cluj-Napoca vor avea din nou ocazia să asculte fragmente din piese de teatru în interpretarea actorilor Teatrului Național Cluj-Napoca.

Citește