• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Blog / Știri

0
Ce evenimente mai încasează peste 1 milion de lei, bani publici, la Cluj

Primăria Cluj-Napoca a publicat lista cu ONG-urile de cultură care vor primi bani în a doua tranşă de finanțări nerambursabile de la bugetul local.

Citește
0
170.000 de clujeni la Street FOOD Octombrie

Weekend-ul acesta la Cluj-Napoca a avut loc cea mai mare ediție Street FOOD Festival din Europa de Est. Ediție care a scos din casă peste 170 000 de participanți.

Citește
0
Noi atracții la Art in the Street Cluj

Art in the Street este un program de încurajare și dezvoltare a artei stradale, de promovare a tinerilor artiști stradali și de educare a comunității locale asupra rolului și a înțelesului artelor.

Citește
0
Începe Street FOOD Octombrie la Cluj-Napoca

Începând de azi și până duminică clujenii sunt așteptați pe Aleea Stadionului la cea mai impresionantă ediție Street FOOD Festival de până acum, numită și Street FOOD Octombrie.

Citește
0
Concertele Classic Unlimited încep o nouă călătorie prin țară. Unde au loc în Cluj

Oradea, Turda, Iași, Cluj-Napoca, Petrila, Brașov și Râmnicu Vâlcea sunt cele șapte orașe prin care va călători în această toamnă turneul Classic Unlimited, cel mai tânăr proiect românesc dedicat muzicii clasice.

Citește
0
„Mamma Mia!”, cel mai amplu musical din România, la Cluj

După succesul răsunător de anul trecut, „MAMMA MIA!” – desemnat „Spectacolul Anului 2018” în România, revine într-un turneu național, în 9 orașe importante din țară.

Citește
0
Centrul de Interes se redeschide astăzi. Expoziții noi, ateliere deschise și muzică jazz

Centrul de Interes inaugurează sezonul expozițional de toamnă în data de 4 octombrie, între orele 19 și 23.

Citește
0
Dănilă Prepeleac și Paprikajancsi, pe scena Teatrului „Puck", în weekend

Doi eroi populari ai poveștilor clasice românești și maghiare vor fi protagoniștii spectacolelor Teatrului de Păpuși „Puck" din Cluj-Napoca la finalul acestei săptămâni.

Citește
0
Spectacole de teatru din șapte țări, la Festivalul Internațional Puck

Clujul va găzdui în curând cea de-a 18-a ediție a Festivalului Internațional „Puck", eveniment care va aduce în fața publicului spectacole de teatru și artiști din șapte țări.

Citește
0
Încep Zilele Filmului Maghiar. Zeci de proiecţii, la Cluj şi în alte 14 oraşe din Transilvania

Zeci de filme vor rula între 2 şi 12 octombrie în cadrul celei de-a 19-a ediţii a Zilelor Filmului Maghiar/ Filmtettfeszt. În acest an, în cadrul evenimentului vor avea loc proiecţii în 15 oraşe din ţară.

Citește