• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Blog / Știri

0
Teatrul Maghiar Cluj prezintă două spectacole la Budapesta

Teatrul Maghiar de Stat Cluj prezintă pe scena Teatrul Vígszínház din Budapesta spectacolele Neguțătorul din Veneția de William Shakspeare și Homemade. 

Citește
0
„Ursulețul și anotimpurile" vine duminică la Teatrul „Puck"

Spectacolul „Ursulețul și anotimpurile" va fi prezentat, la Cluj-Napoca, de artiștii Teatrului „Prichindel" din Alba Iulia.

Citește
0
14 trupe urcă pe scena Concursului Internațional Jazz in the Park

14 trupe din 10 țări vor urca pe scena Concursului Internațional Jazz in the Park, care va avea loc în 3-5 mai 2019, în Iulius Parc. 

Citește
0
Nume uriaşe ale muzicii concertează la Cluj în 2019. LISTA COMPLETĂ evenimentelor de la Polivalentă

Enrique Iglesias, Tom Jones și Lenny Kravitz sunt câteva dintre vedetele care vor urca în 2019 pe scenă, la BT Arena.

Citește
0
Ziua Filmului Maghiar, la Universitatea Sapientia

Trei pelicule vor fi proiectate la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca, în cadrul unui eveniment organizat de către Fondul Național al Cinematografiei Maghiare. 

Citește
0
Carte scrisă doar cu emoticoane. „Este prima carte pe care o poate citi toată lumea”

‘Book from the Ground’ este o carte scrisă doar cu emoticoane, prin care artistul chinez Xu Bing doreşte să reflecteze la acest mod neobişnuit de a crea un limbaj universal cu ajutorul simbolurilor grafice.

Citește
0
Gala UNITER 2019 are loc la Cluj. În mai

Gala Premiilor UNITER străbate anul acesta 444 km și ajunge la Cluj-Napoca, în anul în care Teatrului Național sărbărtoreşte Centenarul. 

Citește
0
Street FOOD Festival revine la Cluj-Napoca. În mai

Timp de patru zile, participanții se vor simți ca-n Italia, Mexic, America sau Asia, cu mâncarea, decorul și vibe-ul de acolo.

Citește
0
Un film de Tudor Giurgiu deschide TIFF 2019

Cel de-al patrulea lungmetraj semnat de Tudor Giurgiu spune povestea lui Adrian, un poet din Sângeorz-Băi care emigrează ilegal în Spania anului 2002.

Citește
0
Someș Delivery se mută în zona Ștrandului Sun

Ediţia din 2019 a festivalului Someș Delivery va avea loc în zona Ștrandului Sun, în amonte de podul din Grigorescu. Încă nu a fost anunţată data evenimentului, însă în luna mai va avea loc un atelier.

Citește