• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Blog / Știri

0
Untold și la Timișoara

Festivalul Untold s-ar putea extinde și la Timișoara.

Citește
0
Ce filme au câştigat premiile "PandEmmys" 2020

Cea de-a 72-a ediţie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, echivalentul Oscarurilor pentru producţiile de televiziune, a fost dominată de producţiile ”Schitt’s Creek”, ”Succession” şi ”Watchmen”.

Citește
0
Se redeschide cinematograful "Florin Piersic"

Cinematograful "Florin Piersic" din Piața Mihai Viteazul se redeschide astăzi.

Citește
0
Noaptea Albă a Filmului Românesc, la cinema Victoria

Noaptea Albă a Filmului Românesc se desfăşoară vineri în Cluj-Napoca şi Bucureşti şi aduce în atenţia cinefililor producţii recente, unele în avanpremieră, invitaţi speciali şi discuţii despre culisele peliculelor.

Citește
0
Proiect pilot la Cluj: treci peste burnout prin artă

În această toamnă, Centrul Cultural Clujean, prin proiectul european Art & Well-being, testează o versiune pilot a prescripțiilor culturale, sub forma unor ateliere creative adresate persoanelor cu simptome de burnout.

Citește
0
1.450 de "untoldişti" au donat sânge şi au salvat 4.300 de vieți

Și în acest an, campania Blood Network a avut un real succes, chiar dacă s-a desfășurat în alte condiții față de cele cu care eram obișnuiți până acum.

Citește
0
Mii de clujeni la spectacolele WonderPuck 2020

Festivalul stradal WonderPuck a reunit anul acesta, la evenimentele care au avut loc în weekend, la Cluj, în condițiile impuse de pandemie, peste 4.000 de participanţi.

Citește
0
Ultima zi de WonderPuck, în centrul Clujului. VEZI programul

WonderPuck aduce magia poveştilor pentru copii în centrul Clujului.

Citește
0
Untold se pregăteşte pentru 2021: "Dialogul cu Guvernul şi planul de lucru propus dau încredere în revenirea la normalitate"

Marile festivaluri și evenimente din România încep pregătirile pentru edițiile din  2021. Festivalurile UNTOLD și NEVERSEA, dar și alte evenimente care strâng anual zeci de mii de participanți din țară și din străinătate,

Citește
0
Patru spectacole închid microstagiunea estivală a Operei Cluj

Aflată sub semnul armoniei, al versatilității lirice și momentelor de neuitat, Microstagiunea Opera Summer Hub 2020 a încântat publicul clujean prin evenimente prezentate în aer liber pe parcursul întregii veri.

Citește