• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Blog / Știri

0
Suspans fără limite, comedii savuroase și povești inspirate din întâmplări reale – 8 seriale noi la TIFF în secțiunea "Va urma"

După succesul primei ediții, secțiunea „Va urma”/„Coming Up Next”, dedicată devoratorilor de seriale, revine la TIFF cu titluri noi care au făcut furori în Finlanda, Israel, Norvegia, Polonia, Portugalia, Serbia, SUA și Suedia.

Citește
0
Regele reggaetonului, J Balvin, vine la UNTOLD!

Melodiile lui J BALVIN au miliarde de vizualizări pe toate platformele de muzică, iar în vară, hituri precum Tranquilla, Mi gente, Ay Vamos și multe altele se vor auzi live pe stadionul Cluj Arena, la UNTOLD.

Citește
0
TIFF în familie are loc în Florești

Parcul Poligon din Florești devine anul acesta gazda TIFF în familie – o serie de evenimente cu acces gratuit.

Citește
0
TIFF 2022: Cine de 5 stele inspirate din povești de pe marele ecran, la Film Food

Secretele celor mai apreciate bucătării ale lumii și poveștile oamenilor care îndrăznesc să testeze limitele convenționalului se întorc în secțiunea Film Food la Festivalul Internațional de Film Transilvania.

Citește
0
Victor Rebengiuc: ”Gata! E ultimul rol… Trupul meu nu-mi mai permite”

După 67 de ani de activitate în teatru și film, cu sute de roluri în fața publicului spectator și zeci de altele pe marile ecrane, marele actor Victor Rebengiuc a anunțat că se retrage din viața publică.

Citește
0
Tale of Us, Paco Osuna, Raresh, Culese din Cartier, Ian, Killa Fonic, Paraziții completează line-up-ul UNTOLD

Organizatorii UNTOLD, una dintre cele mai frumoase experiențe de festival din lume, anunță noi artiști care vor ajunge în Cluj-Napoca pe scenele secundare, în perioada 4-7 august 2022.

Citește
0
TIFF 2022 anunţă actorii selectaţi în programul „10 pentru FILM”

O rampă de lansare pentru peste 100 de artişti talentaţi de pe scenele teatrelor din România, „10 pentru FILM” îşi continuă misiunea şi în 2022, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (17 – 26 iunie 2022).

Citește
0
Un liceu din Cluj, școală-pilot pentru opționalul de educație cinematografică, lansat în premieră de TIFF

Elevii unui liceu din Cluj-Napoca vor avea ocazia, pe parcursul anului școlar viitor, să testeze în premieră opționalul de educație cinematografică lansat de TIFF.

Citește
0
Performance Day revine la Centrul de Interes: cinci artiști, un film și trei performance-uri în programul celei de-a treia ediții

Cea de-a treia ediție a Performance Day, singurul eveniment dedicat artei performative din România, revine joi, 30 septembrie, la Centrul de Interes.

Citește
0
Final de Classic Unlimited 2021: 9 concerte, peste 1.000 de participanți și doi urși adoptați

Cea de-a cincea ediție a turneului Classic Unlimited s-a încheiat duminică, 26 septembrie, cu recitalul susținut de pianistul Bogdan Vaida la Timișoara, în centrul cultural Faber.

Citește