• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Blog / Știri

0
Clujeanca Roxen reprezintă România la Eurovision 2021

Cântăreaţa Roxen, pe numele real Larisa Roxana Giurgiu, în vârstă de 20 de ani născută la Cluj, va reprezenta România la Eurovision 2021.

Citește
0
Teatrul de păpuși de la Cluj, spectacol într-un județ vecin. Când și unde are loc

Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca le vor prezenta în această săptămână micuților spectatori din Sângeorz-Băi spectacolul „Cartea cu Apolodor”, după Gellu Naum, în regia Monei Marian.

Citește
0
Au fost decernate Globurile de Aur 2021. "Nomadland" și "The Crown", marii câștigători

Filmul ”Nomadland” a fost desemnat cel mai bun film dramatic, iar ”The Crown” a câştigat patru trofee, inclusiv la categoria "cel mai bun serial TV – dramă", la cea de-a 78-a gală de decernare a Globurilor de Aur.

Citește
0
Teatrul de Păpuși „Puck" din Cluj-Napoca, surpriză pentru micii spectatori

Foaierul instituției se transformă într-un spațiu multifuncțional, cu un design nou și noi posibilități de distracție și învățare. Acesta va fi disponibil când situația epidemiologică o va permite.

Citește
0
Directorul de comunicare de la Untold vrea un plan de revenire la normalitate ca în UK. "Nouă până acum ni s-a aratat doar bățul!"

Edy Chereji a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care dă exemplu planul de reluare a vieții, prezentat de premierul Marii Britanii. 

Citește