• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

De ce Grecia?

Vacanțe de neuitat cu prietenii sau familia
Grecia este locul ideal pentru excursii cu familia. Reprezintă mult mai mult decât am învățat la școală sau decât am admirat în fotografiile cu minunate apusuri de soare și plaje cu nisip auriu. Vă așteaptă vacanțe de neuitat alături de familie sau prieteni.
Oferte pentru toate gusturile și bugetele
Puteți alege din meniu destinația dorită pentru a vedea toate ofertele pentru acea destinație sau puteți să alegeți o ofertă în funcție de buget. Indiferent de oferta aleasă, puteți conta pe sfaturile și ajutorul nostru pentru a avea vacanța perfectă.
Panorame spectaculoase
Grecia se află la punctul de întâlnire a trei continente: Europa, Asia și Africa și are 16.000 km de coastă. Grecia vă oferă contraste superbe, o adevarata călătorie în timp, în care prezentul și trecutul alternează in permanență.
Cultură
Catalogată de mult timp ca fiind leagănul civilizației Europene, Grecia reprezintă un paradis al turismului cultural, o călătorie de neegalat în istorie și artă.

De ce SuperGrecia.ro?

Știm cât de importante sunt vacanțele iar țelul nostru este să ajutăm turiștii să-și găsească destinația potrivită cât mai repede și în cel mai transparent mod posibil. Dorim ca turiștii care apelează la serviciile noastre să știe exact la ce să se aștepte de la hotelul ales și să aibă parte doar de surprize plăcute pe timpul vacanței.
Am sctructurat pentru dumneavoastră ofertele în funcție de facilitățile oferite de hotel:

  • Oferte pentru familii – Căutați prin ofertele alese de la hoteluri care oferă lucrurile necesare pentru confortul unei familii aflate în vacanță: locuri de joacă, personal calificat, obiecte de uz pentru copii și infanți – pătuțuri, cărucioare, scaune masă.
  • Oferte pentru cupluri – Oferte alese de la hoteluri preferate de cupluri. În general sunt poziționate în zone apropiate de baruri, cluburi și restaurante oferind totuși intimitate și facilități precum piscină, bar / lounge, paturi matrimoniale.
  • Oferte pentru grupuri de prieteni – Oferte alese de la hoteluri poziționate în apropiere de baruri, taverne, cluburi, magazine și restaurante. Distracția e pe primul plan dar e luat în considerare și raportul calitate / preț.
  • Ofertele sunt structurate și pe categorii de prețuri, modalitatea de transport, destinație și orașul de plecare.

Rating-uri și review-uri de la TripAdvisor.com
Datorită parteneriatului nostru cu renumitul site de reiew-uri, pe SuperGrecia.ro puteți afla extrem de ușor părerile necenzurate ale turiștilor despre hotelurile ale căror oferte le prezentăm. Transparența este prioritară pentru noi.
Rezervări online
Pe SuperGrecia.ro puteți analiza detaliat și compara ofertele disponibile iar după ce ați găsit-o pe cea potrivită să vă rezervați online locurile cu minimum de efort.
Asistență gratuită
Puteți conta oricând pe ajutorul, recomandările și sfaturile noastre. Ne puteți contacta telefonic sau pe email atât înainte de vacanță cât și în timpul ei.
Licențiat
SuperGrecia.ro este deținut de Vianet Shop SRL, care prin agenția de turism Inflight Travel oferă servicii de turism din 2007. Deținem licență de turism, brevet și asigurare. Titularul brevetului și administratorul societății deține patru diplome IATA/UFTAA, inclusiv pe cea de “Senior Management”. Aflați mai multe aici.

Vă așteptăm pe SuperGrecia.ro și vă promitem că vom face tot posibilul pentru ca dumneavoastră să aveți o vacanță cât mai aproape de perfecțiune.

Vot

Produse / Servicii
Prețuri
Personal

Lasă un Comentariu