• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri
processing

Descrierea companiei

Student Travel Romania www.studenttravel.ro face parte din reteaua internationala de turism pentru studenti si tineri, STA Travel, care are birouri in peste 90 de tari din intreaga lume.

Suntem prezenti pe piata romaneasca din mai 1999. Managementul firmei a acumulat o experienta de 10 ani in domeniul programelor de genul Work and Travel si a programelor destinate special studentilor si tinerilor, oferindu-le pachete complete de servicii. De-alungul celor 10 ani am ajutat peste 15000 de persoane sa munceasca legal in SUA sau in alte tari europene.

Prin birourile noastre din peste 14 centre universitare precum Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Targu-Murea, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Arad, Timisoara, Chisinau, etc. precum si prin agentiile de turism si asociatiile studentesti colaboratoare, Student Travel Romania a devenit cea mai importanta agentie de turism de acest gen din Romania.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.studenttravel.ro

Servicii si produse

Agentie de turism pentru studenti si tineri. Plasare de forta de munca in strainatate, programe de schimb cultural. work and travel usa, pb, au-pair, baby-sitting, munca in america, bilete de avion, work & travel, isic, credit pentru studenti, training vara in grecia, practica profesionala platita in SUA, returnare taxe.

Vot

Produse / Servicii
Prețuri
Personal

Lasă un Comentariu