• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri
processing

Descrierea companiei

SoftVision este o companie dinamică si matură, care în decursul celor zece ani de experientă, s-a impus prin profesionalism si prin spiritul inovativ promovat in proiectele derulate.
Complexitatea serviciilor oferite, precum şi rezultatele obţinute, ne recomandă în cele mai diverse sectoare ale dezvoltării de software: client/server, wireless, aplicaţii enterprise, etc.
Echipa SoftVision este formată din oameni inteligenţi si deschişi, orientaţi spre succes, a căror obiective sunt legate atît de oferirea de servicii de calitate, cît şi de o permanentă perfecţionare si dezvoltare profesională. Proiectele interesante si tehnologiile de ultimă generaţie, oferă provocări continue şi un mediu de lucru competitiv, iar entuziasmul si profesionalismul care ne caracterizează reprezintă un apanaj al succesului.
SoftVision este o companie în plină ascensiune, cu birouri in Romania (Cluj-Napoca, Baia-Mare si Timişoara) si USA (San Jose, CA), avînd în plan menţinerea ritmului alert de creştere şi implicarea în cît mai multe proiecte internaţionale.

Servicii si produse

Servicii de outsourcing.

Vot

Produse / Servicii
Prețuri
Personal

Lasă un Comentariu