• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri
processing

Descrierea companiei

Resido este cel mai important brand de piatra naturala din Romania. Sediul societatii se afla in inima Transilvaniei, la poarta dintre Europa de Vest si Est.
Ne-am nascut in anul 2004, din visurile si prin investitiile parintilor nostri: grupul israelian Milomor.
In ultimii ani am avut parte de o dezvoltare spectaculoasa, marind volumul productiei, gama produselor si serviciilor oferite clientilor nostri, printre care consultanta, solutii pentru tratarea pietrei, montare.
Personalul calificat este unul dintre principiile de baza a companiei, echipa Resido fiind formata din cei mai dedicati profesionisti din domeniu.
Resido este activ atat pe piata interna, cat si pe piata internationala, contractand furnizori si parteneri noi in fiecare an.
Resido detine mai multe cariere de piatra, unde sunt aduse la lumina materiale unice cu ajutorul echipamentului tehnologic de ultima ora si experienta vasta a personalului nostru.
Fabrica Resido se afla in Cluj, Transilvania. Aici se prelucreaza piatra naturala extrasa din carierele noastre, obtinandu-se astfel o diversitate de produse, cu diferite tipuri de finisaj.

Servicii si produse

Produsele Resido sunt gândite în aşa fel, încât să reflecte frumuseţea naturală şi unicitatea pietrei. Oferta noastra este actualizata in permanenta pe baza unor concepte, care combina inovatia, tehnologia si tendintele arhitecturale de ultima ora, pentru a satisface nevoile clientilor nostri. Prin urmare suntem recunoscuti ca un trend-setter in domeniul pietrei pe plan national si international.
Produsele noastre au o intrebuintare vasta, de la placari verticale si orizontale pentru interior, pana la placari de fatade si pavaje exterioare. Printre proiectele noastre se numara institutii publice, spatii comerciale si ansambluri rezidentiale.
Avem convingerea ca piatra naturala amplifica frumusetea ambientala, da sens si imbogateste vietile celor care intra in contact cu ea.

   

Vot

Produse / Servicii
Prețuri
Personal

Lasă un Comentariu