• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri
processing

Polistiren 3D

Decorațiuni exterioare și interioare din polistiren
Realizăm decorațiuni si montăm în orice județ din Transilvania.

Volumetria din polistiren a ajuns la un nivel deosebit de avansat, datorită utilajelor pe care le folosim și vopselurilor și substanțelor cu care se tratează produsul finit pentru a-i conferi acestuia un aspect deosbit de stilat și o rezistență maximă atât la acțiunile mecanice asupra elementelor cât și a rezistenței în timp.

Cu ajutorul tehnologiei și al polistirenului extrudat și expandat, vă oferim posibilitatea să vă îmbunătățiți aspectul locației dvs. printr-o gamă foarte variată de semne tridimensionale cum ar fi: literele volumetrice din polistiren, sigle și logo-uri 3D din polistiren, figuri 3D din polistiren, mascote si personaje din filme de desen animat din polistiren, obiecte 3D supradimensionate din polistiren sau reclame neluminoase din polistiren.

Elementele tridimenionale din polistiren se utilizează atât la interior (sigle 3D, logouri 3D, reclame neluminoase 3D din polistiren, pentru birouri, recepții hoteluri, spații interioare firme, standuri expoziționale, pazii, decorațiuni din polistiren pentru evenimente, festivități, sărbători, etc), cât și la exterior (reclame neluminoase din polistiren pentru locații, spații comerciale, târguri și expoziții, standuri exterioare).

Vopsirea elementelor 3D din polistiren se face cu vopseluri acrilice și în funcție de destinația lor se pot trata și cu diverse substanțe specifice, ce conferă un plus de rezistență la acțiuni mecanice și intemperii.

Realizăm decorațiuni si montăm în orice județ din Transilvania.

Vot

Produse / Servicii
Prețuri
Personal

Lasă un Comentariu

Polistiren 3D
Polistiren 3D
Portofoliu
Polistiren 3D
Polistiren 3D
Portofoliu
Polistiren 3D
Polistiren 3D
Portofoliu

Scrieți-ne

Detalii adresă:
Romania, Florești
Telefon: +40 766.660.690
Fax:
Company haven't yet any product.