• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri
processing

Personal Trainer

Personal Trainer / Dietetician - Antrenamente personalizate si programe de alimentatie
Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj Napoca,specializare Nutritie si Dietetica. Absolvent al scolii Fitness Scandinavia - Diploma in personal training Student masterand - "Nutritia si calitatea vietii" , UMF Cluj

11168454_823977541006419_8539232517942319038_n

  • Absolvent al Facultatii de Nutritie si Dietetica din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie
  • Absolvent al Masteratului Nutritia si Calitatea Vietii din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie
  • Absolvent al scolii Fitness Scandinavia – curs personal trainer
  • Personal Training Studio co-Owner
  • 2x Lector a conferintei nationale Nutritia: Medicina Viitorului si in cardrul LivingFit

Totul a inceput in adolescenta cand majoritatea cauta un punct de reper sau un idol spre care sa isi directioneze atentia. Pentru mine acel punct de reper eram tot eu insa intr-o varianta imbunatatita, in care as fi atins potentialul meu maxim.

Primii pasi spre imbunatatire au inceput prin dezvotarea mea fizica, am inceput sa practic mersul la sala si antrenamentele de forta. Nu a fost o dragoste la prima “degustare”, insa mi-am dat seama ca relatiile de lunga durata au la baza multa munca, perseverenta si un izvor nesecat de determinare. Am realizat ca oricat de greu ar fi fost totul si oricat de mult mi-as fi fortat limitele, rezultatele meritau orice sacrificiu. Eram atat de multumit de dezvoltarea mea activa si vizibila incat mi-am dorit sa impartasesc acest sentiment si cu altii si am inceput sa ii motivez pe cei apropiati mie sa mi se alatureze.

M-am gandit ca la acest lucru se referea Confucius cand spunea “Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.” (Alege ceva ce faci cu placere, si nu va trebui sa mai lucrezi nici o zi in intreaga ta viata). Mi-am dat seama ca pot sa contribui la imbunatatirea multor persoane, la increderea lor in sine, la modul in care se privesc si tind spre propria lor dezvoltare. La momentul respectiv faceam baschet de performanta, iar acest lucru m-a ajutat enorm de mult. Am constatat atunci ca sportul fara o alimentatie corecta nu da rezultatele maxime.

Am inceput sa ma documentez mai mult si sa citesc pe tema nutritiei. Complexitatea subiectului, mai ales imbinat cu sportul m-au determinat sa urmez o facultate in acest sens. Dupa finalizarea Facultatii de Nutritie si Dietetica din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie si a Masteratului Nutritia si Calitatea Vietii, am urmat cursurile autorizate de personal training in cadrul scolii de fitness – Fitness Scandinavia.

La momentul de fata lucrez ca si nutritionist/dieteticean si antrenor personal acreditat pe cont propriu, in propriul studio de personal training si indrum oameni de toate varstele si toate conditiile fizice sa isi atinga fizicul pe care si-l doresc, sa isi doreasca mai mult de la ei si sa isi schimbe stilul de viata, relatia lor cu sportul si alimentatia si mai ales relatia cu ei insisi.

 De multe ori ma privesc ca pe un sculptor, care intr-o masa de piatra isi vede deja opera de arta, de multe ori realizez potentialul fiecaruia si stiu unde pot ajunge. Ma bucur atunci cand rezultatele imi confirma viziunea si schimbarea de atitudine in om – cu totii putem ajunge acolo.

Viata este atat de scurta incat nu putem sa nu fim multumiti de noi, sau sa nu ne pese daca contribuim sau nu la starea noastra de sanatate. Avem o putere extraodinara si o influenta foarte mare asupra calitatii vietii noastre, trebuie sa constientizam acest lucru.

Si acum imi indrept atentia catre toti care citesc aceste randuri si spun doar sa va aruncati cu incredere in aceasta experienta oricare ar fi motivatia voastra si veti fi surprinsi de cat de departe puteti ajunge, de rezultatele voastre si de cum va veti simti cand ajungeti acolo unde intotdeauna v-ati visat.

Vot

Produse / Servicii
Prețuri
Personal

Lasă un Comentariu

Detalii adresă:
Romania,
Telefon: 0755 123 867
Fax:
Company haven't yet any product.