• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri
processing

Descrierea companiei

Complexul Hotelier Beta este o investitie moderna, data in folosinta in luna mai 2004. Locatia se afla la 10 minute de Centrul istoric al orasului, langa Gara Centrala, pe artera principala de intrare in oras dinspre Zalau (E81). Complexul Hotelier Beta cuprinde Hotelul Beta**, Restaurantul Beta, Autogara Beta si agentia de turism Beta Tour.

Servicii si produse

SC BETA TRANSPORT SA ofera clientilor cazare in camere moderne si cochete, cu baie proprie, centrala termica proprie, telefon cu acces international, TV cablu. De asemenea, clientii au acces internet, seif la receptie, plata cu card, schimb valutar.
Restaurantul Beta (capacitate 80 locuri) ofera intr-o ambianta placuta si intima o gama larga de preparate culinare si bauturi.
Complexul dispune si de o sala de conferinta de 30 locuri dotata cu mobilier nou si modern, videoproiector, flipchart, notebook, aer conditionat.
Agentia de turism Beta Tour ofera pachete turistice atractive in tara si strainatate, bilete de transport cu autocarul, bilete de avion, asigurari medicale.
Autogara Beta deserveste linii de transport intrajudetene si internationale.
arife

A. HOTEL 2 *

Hotelul BETA dispune de 23 camere, din care 20 duble si 3 triple.

Tip camera

Tarif L – D

Camera dubla in regim singl 109 (lei/zi /camera )

Camera dubla 130 (lei/zi /camera )

Camera tripla 171 (lei/zi /camera )

Tarifele includ mic dejun, TVA si taxa hoteliera.

Pentru grupuri sau pentru perioade de sedere mai lunga tarifele sunt negociabile.

     

Vot

Produse / Servicii
Prețuri
Personal

Lasă un Comentariu