• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri
processing

Complex Turistic Milexim

. . . Pentru ca fiecare poveste incepe cu “a fost o data ca niciodata”. . . Pentru ca fiecare lucru maret, porneste de la ceva mic, poate ignorat, dar care contureaza grandoarea lui. . . Pentru ca fiecare vis are la baza lui munca unor oameni care nu simt oboseala, trec barierele vietii, ca si cum ele nu ar exista, au in minte doar materializarea visului lor. . .

. . . . Si viata “complexului Milexim” are o istorie ce incepe cu. . .
. . . ”a fost o data ca niciodata” o pensiune, la intrarea in Campia Turzii, cu numele ei de “pensiunea Milexim”. . . Treptat, pentru ca ne-am dorit ceva mai mult, pentru ca voiam sa multumim intru totul fiecare client in parte, i-am construit o sora. . . O noua cladire, o noua pensiune. . . Si pentru ca nu era destul inca, visul nu era complet, am construit si a treia cladire. . . Acum sunt trei, de 3, 4 si 5 stele. . . Si acum nu mai sunt trei pensiuni. . . Acum ele alcatuiesc un adevarat complex hotelier. . . ”complexul Milexim”. . . Primul conglomerat de acest tip din zona. . . Toate aceste pentru ca oricine ne calca pragul sa simta “rafinamentul, rusticul si eleganta”. . .
Complexul Turistic Milexim, situat la intrarea in municipiul Campia Turzii dinspre Turda, pe soseaua internationala E60, reprezinta locatia perfecta pentru odihna si relaxare intr-un cadru deosebit, plin de rafinament, rustic si eleganta.
Complexul Turistic Milexim este din trei corpuri de cladire, respectiv camere cu 3, 4 sau 5 stele.
Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn sculptat, minibar, aer conditionat, televizor si cablu tv, internet si calculator, cu acces nelimitat inclus in pret, telefon, combina muzicala, seif pentru valori. Baile camerelor sunt dotate cu cabine de dus cu hidromasaj, uscator de par, obiecte sanitare din marmura, respectiv jacuzzi in apartamente, iar camerele matrimoniale de 5 stele beneficiaza de sauna.
Parcarea pazita si supravegheata video, sta la dispozitia dumneavoastra, pe tot parcursul sederii la complexul noastru, gratuit.
Gama de servicii oferite la cazare se completeaza cu: mic dejun, servicii de curatatorie, servicii de secretariat, fax, fotocopiere, internet, telefon international.
Toate acestea au ca unic scop satisfacerea cerintelor si dorintelor tuturor clientilor.
Ambianta placuta, mancaruri deosebit de gustoase, servire ireprosabila…noi oferim garantia unor momente deosebit de placute…complexul turistic Milexim…mii de motive pentru a ne cauta si pentru a reveni la noi…
In cadrul Complexului turistic Milexim functioneaza non stop un restaurant rustic, cu 80 de locuri, un salon restaurant pentru nefumatori, cu 30 locuri, o sala de conferinta, o terasa cu 60 de locuri.
Restaurantul se adreseaza împatimitilor artei culinare, aflati în cautarea gustului desavârsit, printr-o gama larga de preparate rafinate din bucataria româneasca si internationala (pizza pe vatra la cuptor cu lemne, ciorba de fasole in paine), bauturi de marca si servicii ireprosabile. La cerere, se pot organiza conferinte, cokteiluri, nunti si alte mese festive, pentru diverse ocazii. Ambianta desavârsita, decorul intim si personalul amabil si discret recomanda Restaurantul Milexim pentru servirea unei cine romantice, a unei mese între prieteni sau a unei intalniri de afaceri, in compania unei muzici de calitate.
Sala de evenimente Milexim dispune de 200 de locuri. Atrage atat prin meniul extrem de bogat cu specialitati culinare traditionale si internationale, dar mai ales prin amenajarea locatiei, intr-un stil traditional, rustic, cu elemente specifice romanesti.
Originalitatea decorului Salii de evenimente Milexim, mobilierul si detaliile rustice imbinate cu bun gust, dau armonie si stil locului oferind clientilor servicii de 5 stele in stil traditional romanesc.
La cerere, se pot organiza conferinte, cokteiluri, nunti si alte mese festive, pentru diverse ocazii. Meniul extrem de variat cuprinde retete cu specific romanesc dar si din bucataria internationala.
Armonia si bogatia gusturilor, imbinate cu traditia bucatariei romanesti si ospitalitatea specific romaneasca, precum si bogata lista a preparatelor culinare fac din Sala de evenimente Milexim o combinatie unica, originala, un loc special in care veti putea petrece clipe memorabile.

Vot

Produse / Servicii
Prețuri
Personal

Lasă un Comentariu

Complex Turistic Milexim
Complex Turistic Milexim
Portofoliu
Complex Turistic Milexim
Complex Turistic Milexim
Portofoliu
Complex Turistic Milexim
Complex Turistic Milexim
Portofoliu
Complex Turistic Milexim
Complex Turistic Milexim
Portofoliu
Complex Turistic Milexim
Complex Turistic Milexim
Portofoliu
Complex Turistic Milexim
Complex Turistic Milexim
Portofoliu
Complex Turistic Milexim
Complex Turistic Milexim
Portofoliu
Complex Turistic Milexim
Complex Turistic Milexim
Portofoliu
Detalii adresă:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Website:
Company haven't yet any product.