• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Cluj.ro este cea mai ușoară cale de a descoperi cele mai bune restaurante, cluburi și companii din județul Cluj. Fie că ești în căutarea unui partener de afaceri, unde să-ți petreci seara asta sau unde să manânci, Cluj.ro are răspunsurile pentru tine.
De asemenea, dacă ai o firmă, un restaurant sau vei organiza un eveniment în județul Cluj și dorești să-l promovezi pe Cluj.ro, tot ce trebuie să faci e să completezi un formular. E rapid și gratuit.

Știri

0
Suspans fără limite, comedii savuroase și povești inspirate din întâmplări reale – 8 seriale noi la TIFF în secțiunea "Va urma"

După succesul primei ediții, secțiunea „Va urma”/„Coming Up Next”, dedicată devoratorilor de seriale, revine la TIFF cu titluri noi care au făcut furori în Finlanda, Israel, Norvegia, Polonia, Portugalia, Serbia, SUA și Suedia.

Citește
0
Regele reggaetonului, J Balvin, vine la UNTOLD!

Melodiile lui J BALVIN au miliarde de vizualizări pe toate platformele de muzică, iar în vară, hituri precum Tranquilla, Mi gente, Ay Vamos și multe altele se vor auzi live pe stadionul Cluj Arena, la UNTOLD.

Citește