• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

“Festivalul Luminii” revine în Parcul Central din Cluj

Sub motto-ul “Redescoperă bucuria lucrurilor mărunte”, cercetașii din Cluj-Napoca vor organiza sâmbătă, 16 iunie 2018, în Parcul Central Simion Barnuțiu, a paisprezecea ediție a “Festivalului Luminii”.

Festivalul Luminii – evenimentul național  al Organizaţiei Naţionale “Cercetaşii României”, anul acesta desfășurându-se in 26 de localități, revine la Cluj cu cea dea paisprezecea ediţie pe 16 iunie 2018 în Parcul Central ”Simion Bărnuțiu”  pentru a vă reaminti de lucrurile mărunte care fac viața mai frumoasă în fiecare zi.

Festivalul a devenit mai cunoscut în rândul clujenilor, de la an la an, tot mai mulți oameni călcându-i pragul și tot mai mulți voluntari, de toate vârstele, care își oferă ajutorul. Participanții sunt încurajați să se deconecteze de la cotidian și să petreacă câteva ore în aer liber, alături de familie și prieteni, înconjurați de artă în diversele ei forme: muzică, pictură, origami și multe altele.

 Întreg parcul va fi luminat de aproximativ 20.000 de gulguţe, cutiuțe de hârtie în care se află lumânările, aranjate în diferite forme. La ora 21:00, se va începe aprinderea lumânărilor din gulgute, iar de la ora 22:00, va avea loc una dintre atracțiile principale ale serii, spectacolul pirotehnic și jongleriile cu foc.

 


Sursa: Ziua de Cluj

Lasă un Comentariu