• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri
processing
Restrânge

Peste 100 de artiști vor cânta la Jazz in the Park 2017. Concerte în Parcul Central, pe malul Someșului, performance-uri stradale pe diverse artere din oraș, concerte la Opera Maghiară cu nume mari ale jazzului contemporan și petreceri sunt câteva dintre experiențele la care te invităm să iei parte din 26 iunie și până în 2 iulie la Cluj.

Iată câteva dintre numele pe care le vei asculta în Parcul Central, din hamac sau de pe pătură, din fața scenei sau chiar în timp ce te plimbi relaxat prin parc: Jojo Mayer & Nerve, Skalpel, Viva Vox Choir, Mammal Hands, Coma Acustic, JazzyBIT, Sebastian Spanache Trio, sZempöl Offchestra, Alex Calancea Band, Brum, Bogdan Vaida, C.A.L.I. Quartet. Recitalul de pian de la miezul nopții e un alt moment important pe care credem că ai vrea să-l vezi și să-l asculți live.

Pe Malul Someșului va avea loc Concursul Internațional Jazz in the Park, iar trupele de jazz se vor întrece aici pentru premiile care ajung la 5.000 de euro.

Nu uităm nici de străzile din oraș, căci zeci de performance-uri vor anima Clujul în timpul festivalului.

Anul acesta dezvoltăm și o componentă de bilete, la care aducem trei dintre cele mai importante nume ale jazzului contemporan: Dhafer Youssef, Susana Baca și Barcelona Gipsy Balkan Orchestra.

Intrarea la concertele din Parcul Central și de pe malul Someșului este liberă, iar pentru concertele de la Opera Maghiară sunt disponibile bilete și abonamente în rețelele BiletMaster și Eventim.

Bilete și abonamente:

https://www.biletmaster.ro/ron/SeasonTicket/17AJIP/Abonament-Jazz-in-the-Park-2017

http://www.eventim.ro/ro/artist/jazz-in-the-park-1562/profile.html

Detalii găsești aici: www.jazzinthepark.ro.


Lasă un Comentariu