• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Blog / Știri

0
"Nu putem să aşteptăm ca lumea să se schimbe în bine nefăcând niciun pas în direcţia pe care ne-o dorim"

Clujeanul Călin Goia, solistul trupei Voltaj, îi îndeamnă pe oameni să facă ei înşişi primul pas spre o societate normală, deoarece schimbarea nu poate fi aşteptată doar, fără să ridici un deget.

Citește
0
Jazz in the Park continuă la Pata Rât şi în Parcul Central. Cine sunt câştigătorii concursului internaţional

După concerte cu artişti de renume la Opera Maghiar şi în curtea Muzeului de Artă, plus Concursul Internaţional de pe plaja Grigorescu şi show-urile stradale din centrul oraşului, Jazz in the Park 2018 se mută la Pata Rât şi în Parcul Central.

Citește
0
"Where Is The Love?" Black Eyed Peas vin la Untold. Bilete la preţ special

În mai puțin de două luni, Black Eyed Peas vor concerta la Cluj-Napoca, în cadrul Untold 2018.

Citește
0
Cluj Never Sleeps 2018. Ce poţi face în "noaptea albă" a culturii

Festivalul Cluj Never Sleeps activează orașul și invită clujenii în stradă, în noaptea de 23/24 iunie. Noaptea albă a culturii este un moment în care orașul devine mai viu, mai dinamic și mai tânăr. Spații publice și neconvenționale sunt activate, iar arta, multiculturalitatea şi viața de noapte se contopesc într-un program inedit.

Citește
0
Începe Jazz in the Park 2018

Timp de 11 zile sute de muzicieni vor concerta la Cluj, în diverse locuri din oraș, în cadrul Jazz in the Park 2018.

Citește
0
Agenda de weekend: 22 – 24 iunie

Jazz in the Park, Cluj Nevers Sleeps şi Cluj Pride sunt principalele evenimente ale sfârşitului de săptămână la Cluj-Napoca.

Citește
0
Un membru al trupei Subcarpați a compus muzica pentru Teatrul de Păpuși din Cluj

Micii spectatori clujeni sunt așteptați duminică la o nouă reprezentație a spectacolului „Țara lui Împreună”, a cărui premieră a avut loc recent, la Zilele Clujului.

Citește
0
Proiecții pe Casa Matei Corvin și picnic în Piața Unirii în noaptea albă a culturii

Festivalul Cluj Never Sleeps activează orașul și invită clujenii în stradă, în noaptea de 23/24 iunie. Noaptea albă a culturii este un moment în care orașul devine mai viu, mai dinamic și mai tânăr. Spații publice și nec

Citește
0
Cinemaraton Florin Piersic. Ce filme vor fi difuzate

Cinemaraton, canalul TV care spune povestea filmului românesc, va dedica cea mai lungă zi a anului – 21 iunie, solstițiul de vară – marelui actor Florin Piersic, difuzând filme rare și prețioase, interviuri în exclusivitate precum și povestiri inedite de la filmări.

Citește
0
Dirijor al Operelor clujene şi chitarist din Italia, pe scena Filarmonicii

Filarmonica de Stat ”Transilvania” prezintă vineri, 22 iunie, de la ora 19.00, un concert simfonic sub bagheta lui József Horváth , deja a doua oară prezent pe scena Filarmonicii în această lună. De data aceasta însă, îl va avea alături și pe chitaristul Giacomo Bigoni.

Citește