• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Blog / Știri

0
De la medicină la pian, de pe Wall Street la bagheta de dirijor. Vine la Filarmonica din Cluj

Sub bagheta tânărului dirijor Hao-An Henry Chang , în prima parte a serii, clujenii vor călători pe ”Yellow River”, una dintre cele mai cunoscute lucrări de muzică clasică pe care le-a dat China, iar în a doua parte, alături de pianista Fang-Ching Tu, vor putea asculta una dintre lucrările-hit ale muzicii clasice universale: Simfonia a 6-a Patetica de Ceaikovski.

Citește
0
Încep înscrierile pentru Bursa Alex. Leo Șerban 2019

Festivalul Internațional de Film Transilvania deschide perioada de înscrieri pentru Bursa Alex. Leo Șerban.

Citește
0
Peste 140.000 de gurmanzi la Street Food Festival Cluj

Peste 140.000 de gurmanzi au invadat Aleea Stadionului din Cluj-Napoca pe parcursul celor 4 zile de Street Food Festival.

Citește
0
Încă 130 de artişti, din ţară şi străinătate, confirmaţi la Untold 2018. Câte bilete s-au vândut

După confirmarea singurului show Black Eyed Peas din Europa în 2018 la Untold, line-up-ului festivalului clujean se alătură alţi 130 de artiști internationali și din România.

Citește
0
Recital de flaut și marimba la Muzeul de Istorie

Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT) prezintă spectacolul “ORIGINS”, un recital extraordinar al flautistului Matei Ioachimescu și a marimbafonistei Irina Rădulescu.

Citește
0
Festival de bere artizanală la Cluj. Participă cinci producători locali

Craft Beer Festival este un eveniment dedicat berii artizanale și fabricilor independente din România, aducând la Cluj peste 22 producători de bere și cidru artizanal, băuturile fiind servite direct de către berari, din standurile amenajate la locația festivalului.

Citește
0
Peste 210.000 de persoane la Neversea, fratele mai mic al Untold

Peste 210.000 de persoane, atât din țară cât și din străinătate au participat la ediţie 2018 Neversea, fratele mai mic al Untold. În festival au putut fi văzute steagurile Marii Britanii, ale Belgiei, Olandei, ale Israelului dar și steaguri de peste ocean, din Canada.

Citește
0
Someş Delivery aduce în Parcul Armătura plimbări cu caiacul, concerte, ateliere şi mobilier urban

Zeci de amenajări și evenimente vor avea loc în 14-15 iulie, pe malurile Someșului, în Parcul Armătura, în cadrul ediţiei 2018 Someş Delivery.

Citește
0
Tur ghidat prin Clujul de altădată

Clujenii sunt invitaţi să îşi redescopere oraşul în cadrul turului ghidat „Clujul și Imperiul Habsburgic”, sâmbătă, 7 iulie 2018, de la ora 11:00. Participarea este gratuită.

Citește
0
Festival de delicatese lângă Cluj Arena

Quesadilla proaspăt preparată, burgeri suculenți, mâncare asiatică, pizza napoletană sau deserturi aromate sunt bunătățile cu care vor fi așteptați clujenii în acest weekend pe Aleea Stadionului.

Citește