• Căutare generală
  • Companii
  • Evenimente
  • Bloguri

Blog / Știri

0
Peste 140.000 de gurmanzi la Street Food Festival Cluj

Peste 140.000 de gurmanzi au invadat Aleea Stadionului din Cluj-Napoca pe parcursul celor 4 zile de Street Food Festival.

Citește
0
Încă 130 de artişti, din ţară şi străinătate, confirmaţi la Untold 2018. Câte bilete s-au vândut

După confirmarea singurului show Black Eyed Peas din Europa în 2018 la Untold, line-up-ului festivalului clujean se alătură alţi 130 de artiști internationali și din România.

Citește
0
Recital de flaut și marimba la Muzeul de Istorie

Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT) prezintă spectacolul “ORIGINS”, un recital extraordinar al flautistului Matei Ioachimescu și a marimbafonistei Irina Rădulescu.

Citește
0
Festival de bere artizanală la Cluj. Participă cinci producători locali

Craft Beer Festival este un eveniment dedicat berii artizanale și fabricilor independente din România, aducând la Cluj peste 22 producători de bere și cidru artizanal, băuturile fiind servite direct de către berari, din standurile amenajate la locația festivalului.

Citește
0
Peste 210.000 de persoane la Neversea, fratele mai mic al Untold

Peste 210.000 de persoane, atât din țară cât și din străinătate au participat la ediţie 2018 Neversea, fratele mai mic al Untold. În festival au putut fi văzute steagurile Marii Britanii, ale Belgiei, Olandei, ale Israelului dar și steaguri de peste ocean, din Canada.

Citește